Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid

Laatste update:

Xavi wijzigde zijn ploeg op enkele plekken ten opzichte van het gewonnen duel met Rayo Vallecano (3-0). Op het middenveld maakte Sergi Roberto plaats voor Andreas Christensen en kwam Pedri in de ploeg voor Raphinha.

Op de plek van Raphina kwam Fermín López te spelen en Lewandowski gaf invulling aan de spitspositie. Aan de kant van Sevilla was er een basisplek voor Sergio Ramos, die uit zijn contract loopt en mogelijk zijn laatste wedstrijd speelde voor de Andalusiërs.

De score werd relatief vroeg in de wedstrijd geopend. Na een voorzet op maat van João Cancelo werkte Lewandowski de bal van dichtbij op acrobatische wijze binnen: 0-1. Het was de negentiende treffer voor de Poolse spits en daarmee kwam hij op gelijke hoogte met Jude Bellingham (eveneens negentien LaLiga-goals).

Na een half uur spelen herstelde Sevilla zich en werd de gelijkmaker gevonden. En-Nesyri zag een gat in de defensie, dook erin, ontving de bal van Boubakary Soumaré en werkte vervolgens op koelbloedige wijze af: 1-1.

Nadien raakte Cancelo de paal en trof Sevilla-aanvaller Dodi Lukebakio het alimunium met een kopbal, maar aan de tussenstand kwam voor rust geen verandering meer.

In het tweede bedrijf kwam het scorebord wél weer in beweging. Fermín werd aangespeeld aan de linkerkant van het veld, waarna hij snel naar binnen trok. Hij creëerde ruimte voor het schot en vuurde raak in de linkerbenedenhoek: 1-2.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: België - Slowakije
2
Roemenië begint EK 2024 met verrassende en ruime zege op teleurstellend Oekraïne
16
Wijffels over international: 'Ik denk dat hij uitstekend bij Ajax zou passen'
11
Transfersoap rondom Ajax-talent gaat door: 'Hij gaat tóch naar Feyenoord of PSV'
13
Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
11
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties