Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic schrikt niet van 'gigantische transferbedragen': 'Ze zijn zó goed'

Laatste update:

De Serviër noemt zijn jonge ploeggenoten 'amazing' en stelt dat ze 'zo veel kwaliteiten' hebben: "Die gigantisch hoge transferbedragen die nu worden genoemd? Ik kijk er niet van op. Echt niet. Als ik een buitenlandse topclub was, had ik het ook wel geweten. Ze zijn zó goed."

De dertigjarige Tadic maakte afgelopen zomer de overstap van Southampton naar Ajax en staat met de Amsterdammers na vijftien speelronden op de tweede plaats in de Eredivisie. Hij benadrukt in het interview met het weekblad het belang van het kampioenschap: "Het is onacceptabel voor mij dat Ajax al zo lang geen prijs heeft gepakt."

Tadic voegt eraan toe dat de wisselwerking tussen Erik ten Hag en de spelers 'prima' is en dat de kritiek op de trainer aan het begin van het seizoen 'onterecht' was: "Als je verliest, mag er kritiek zijn. Maar dan niet alleen op de trainer, want we doen het samen. Met het einde van het seizoen als moment waarop het oordeel kan worden geveld."

Tadic begon zijn loopbaan bij Vojvodina Novi Sad en via FC Groningen, FC Twente en dus Southampton kwam hij in juli in de Johan Cruijff ArenA terecht. Tot dusverre speelde de linkspoot 26 wedstrijden voor Ajax en daarin was hij goed voor 14 doelpunten en 11 assists. Zijn contract bij Ajax loopt tot de zomer van 2022 door.

Moet Ajax het contract van Dusan Tadic na dit seizoen opwaarderen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties