Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tadic sprakeloos en in tranen na uiteenspatten EK-droom Servië

Laatste update:

"Ik heb geen idee waar het is misgegaan", laat Tadic, die in tranen was, na de ontmoeting met de Schotten weten tegenover het Servische medium TV Sport Club. "We hebben het misschien weinig afgedwongen. Het is moeilijk om hierover te praten." Servië kwam in de slotminuut van de reguliere speeltijd op gelijke hoogte dankzij Luka Jovic. In de verlenging bleef een winnende treffer uit, waardoor strafschoppen de beslissing moesten brengen. Schotland zegevierde (4-5) en liet het thuisland ontgoocheld achter.

Tadic denkt niet dat zijn ploeggenoten zich lieten verrassen door de speelwijze van Schotland. "We wisten hoe ze zouden spelen tegen ons. We begonnen niet goed aan de wedstrijd, heel timide ook. We kwamen nog wel terug, maar het had veel beter gemoeten. Na de gelijkmaker kregen we de geest, maar het mocht uiteindelijk niet zo zijn", aldus de aanvoerder van Ajax, die negentig minuten meedeed en een strafschop benutte in de penaltyreeks. Voor Tadic had het na het WK in 2018 de tweede keer kunnen zijn dat hij zich zou plaatsen voor een groot toernooi.

Volgens bondscoach Ljubisa Tumbakovic hielden zijn spelers zich niet aan de gemaakte afspraken. "Een duel als deze vraagt veel. De favorietenrol op eigen veld zonder publiek, maakt het nog moeilijker. Het is heel moeilijk om nu de juiste woorden te vinden", aldus de Servische keuzeheer, die boos reageerde op de vraag of hij opstapt als bondscoach. "'Wat zou er gebeuren als we ons hadden gekwalificeerd? Dan vraag ik toch ook niet of jij opstapt?"

-

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
113
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties