Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tadic spreekt met De Telegraaf over Ajax-malaise en deelt 'subtiele sneer' uit

Laatste update:

Tadic, die momenteel gelukkig is bij Fenerbahçe, is de eerste speler die aan het woord komt. "Het zou voor alle Ajacieden ook een waarschuwing moeten zijn dat je alleen als collectief successen kunt boeken. Iedereen die van Ajax houdt en de club in zijn hart draagt, voelt teleurstelling en pijn."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

De 34-jarige linkspoot gaat verder. "Maar soms gebeuren dingen in het leven met een reden: om sommige dingen te leren waarderen en respecteren", aldus Tadic. Verweij ziet een achterliggende boodschap in de woorden van de aanvaller. "Hij lijkt subtiel een sneer uit te delen aan de vertrokken directeur voetbalzaken Sven Mislintat, die de routinier niet nodig dacht te hebben."

Ook in Istanbul krijgt men de malaise van Ajax mee, zo onthult Tadic. "In Turkije is iedereen in shock door de prestaties van Ajax, zoals de hele wereld verbijsterd is." Met Fener staat Tadic momenteel op de tweede plek in de Süper Lig, achter Galatasaray. De 102-voudig international van Servië is een regulier basiskracht.

Hoewel Ajax momenteel op de vijftiende plek in de Eredivisie staat, verwacht Tadic dat zijn oude liefde erbovenop komt. "Ik weet zeker dat Ajax zich met mensen die weten wat Ajax is, zoals Louis van Gaal, Michael van Praag, Danny Blind en John van 't Schip, zal herstellen. Ze weten wat nodig is om successen te boeken en zullen de boel repareren."

Tadic vertrok afgelopen zomer halsoverkop bij Ajax na een crisisoverleg met Mislintat op Sportcomplex De Toekomst. De linkspoot maakte zich al vroeg in de transferzomer druk om de Amsterdamse selectie, maar kreeg zelf te horen dat hij mogelijk een andere status in de selectie zou krijgen. Daardoor koos Tadic, na 241 wedstrijden voor Ajax (105 doelpunten, 112 assists), eieren voor zijn geld met een vertrek naar Fenerbahçe.

Bij de Turkse topclub is Tadic nu al geliefd. Rondom elke wedstrijd wordt het Tadic on Fire uit volle borst gezongen in het Sükrü Saracoglustadion. De aanvaller speelde reeds 1.459 minuten voor Fenerbahçe, verdeeld over 19 optredens. Daarin was Tadic goed voor zes doelpunten en vier assists.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
2
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties