Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tadic was in de eerste helft onzichtbaar, toen dacht ik zelfs: 'Kom op nou'

Laatste update:

De tweemaal trefzekere Tadic, die een 7,5 als rapportcijfer krijgt, was volgens Kist vooral na rust een van de uitblinkers bij Ajax. "Tadic was in de eerste helft eigenlijk onzichtbaar", zo oordeelt de voormalig spits van AZ. "Toen dacht ik zelfs: Kom op nou, ik heb veel betere wedstrijden van die jongen gezien. Aan dat akkefietje met Sergiño Dest zag je wel dat hij de ploeg op scherp probeerde te zetten en na rust toonde hij zich een waardig aanvoerder."

Kist is over meer spelers van Ajax goed te spreken, want ook Tagliafico ontvangt complimenten. "Hij dendert er voortdurend overheen en kletst vol in de duels. Soms is hij daarbij wat rucktsichlos, maar ik houd van die mentaliteit." Van de soms hevige kritiek op Hakim Ziyech snapt Kist maar weinig. "Er zijn mensen die zeggen dat Hakim Ziyech er niets meer van kan, maar zo werkt het natuurlijk niet. Door deze speler zaten voetballiefhebbers voortdurend op het puntje van hun stoel. Een Ziyech in vorm is de beste speler in de Eredivisie."

Ajax verliet Heerenveen met drie punten, maar Kist kan niet zeggen of het lek bij de formatie van trainer Erik ten Hag nu al boven is. "Dat zal in de komende weken moeten blijken. Daarvoor was het spel immers niet stabiel genoeg, maar met een goede teamspirit heeft Ajax wel een stap in de juiste richting gezet." Ajax, dat in punten gelijk staat met nummer twee AZ (56 punten) vervolgt de Eredivisie zondag met een thuisduel met FC Twente.

Ajax prolongeert dit seizoen de landstitel in de Eredivisie

Meer nieuws

Quilindschy Hartman openbaart hoe dicht hij bij een vertrek naar Chelsea was
2
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
13
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
17
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties