Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona

Laatste update:

Xavi was eerder heel duidelijk in zijn besluit en hij wist zeker dat hij zou gaan stoppen. Laporta zou er bij Xavi op hebben aangedrongen te blijven, en de trainer is akkoord gegaan met de voorwaarden. Of er contractueel iets wijzigt, is vooralsnog onduidelijk.

Meer: ‘Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder’

Volgens de berichtgeving uit Spanje zal Laporta op donderdagochtend in de media verschijnen om uitleg te geven over het besluit van de club en trainer.

Eerder op de woensdag ontmoetten Laporta, Xavi en sportief directeur Deco elkaar in het Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ook broer en assistent-trainer Óscar Hernández werd bij de gesprekken betrokken. Na de gesprekken vertrok het kwartet naar het huis van Laporta.

Hoe Laporta Xavi heeft kunnen overtuigen, is nog niet bekend gemaakt. Het nieuws is wel zeer opvallend, want sinds januari heeft de coach steevast gezegd dat hij hoe dan ook gaat vertrekken aan het einde van het huidige seizoen.

Na de pijnlijke thuisnederlaag tegen Villarreal (3-5) in januari zorgde Xavi voor een shock in de voetbalwereld. De trainer vond het genoeg geweest en achtte de tijd rijp om te vertrekken.

"Er is geen weg terug, het is tijd voor verandering. Als Culé (fan van Barcelona, red.) denk ik dat het tijd is om te vertrekken", zo sprak Xavi op de persconferentie.

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties