Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tagliafico blijft rustig na karatetrap van Thomas Müller: 'Zoiets gebeurt soms'

Laatste update:

Tagliafico aanvaardde de excuses en stuurde Müller niet veel later een tweetje terug. "Ik weet het. Het gaat goed met me, bedankt voor het vragen. Succes." In gesprek met Ajax TV gaat de Argentijn dieper in op het incident. "Het was een lange bal in de lucht en Müller wilde de bal met zijn voet uit de lucht halen. Ik deed op dat moment mijn hoofd naar beneden. Ik wist dat er een klap ging komen."

"Het was geen opzet, maar het gebeurde. Zoiets gebeurt soms", benadrukt Tagliafico. "Gelukkig kon ik doorspelen, al had ik wat hoofdpijn. Ik heb wel vaker klappen op mijn hoofd gehad. Je wilt niet van het veld af, helemaal niet in zo'n wedstrijd. Het is goed dat hij vraagt naar mijn gezondheid en dat hij zijn fout toegaf. Iemands gezondheid staat boven rivaliteit of een resultaat. Het gaat weer goed."

Voor Müller was het de eerste keer in zijn loopbaan dat hij direct rood kreeg. In 2009 werd hij tegen Bordeaux met twee keer geel van het veld gestuurd. "De rode kaart voor Thomas Müller was volledig terecht", zei Bayern-trainer Niko Kovac. "Hij zag zijn tegenstander niet, maar hij had hier wel rekening mee moeten houden."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
0
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
2
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
1
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
9
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties