Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tagliafico droomt hardop: 'Misschien ben ik over tien jaar wel trainer van Ajax'

Laatste update:

"Ik heb veel te bieden. Hopelijk is het genoeg om naar Rusland te mogen", zegt de verdediger in gesprek met de NOS. Tagliafico leek zich moeiteloos aan te passen bij Ajax, maar benadrukt dat het niet zo gemakkelijk was. "Ik heb hard gewerkt en alles in mijn hoofd geprent. Sinds mijn komst denk ik aan al het moois dat me is overkomen en loop ik het vuur uit mijn sloffen op het veld. Natuurlijk had ik niet verwacht dat het zo snel zou gaan, maar ik ben er blij mee. Nu moet ik me door blijven ontwikkelen."

In Argentinië volgt Tagliafico al een trainerscursus en hij hoopt na zijn carrière aan de slag te gaan als oefenmeester. "Hopelijk kan ik nog tien jaar spelen, maar het lijkt me wel wat. Ik hou van tactiek, het leiden van een groep. Dat vind ik geweldig. Maar nu hoef ik alleen maar goed te spelen. Ik wil ook een goede indruk achterlaten, want misschien ben ik over tien, vijftien jaar wel trainer van Ajax", stelt Tagliafico.

Ondanks zijn komst slaagde Ajax er in de tweede seizoenshelft niet in om PSV te achterhalen. "Een van de dingen waar de ploeg nog aan moet werken, is overal op hetzelfde niveau spelen. Bij Feyenoord, Utrecht of waar dan ook", constateert de Argentijn. "Je moet zeker zijn van je zaak. De club telt veel buitenlandse spelers en daar moeten we aan werken. Proberen agressiever te spelen. En overtuigd zijn van een bepaald idee en dat goed uitvoeren, zowel uit als thuis."

Denk jij dat Nicolás Tagliafico naar het WK gaat?

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
2
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
9
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties