Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tagliafico en Senesi krijgen oproep uit Argentinië; Martínez niet uitgenodigd

Laatste update:

Afgelopen week speculeerde TyC Sports dat Martínez mogelijk een uitnodiging voor het 'grote' Argentinië tegemoet kon zien. De enkelvoudig Argentijns international heeft echter geen uitnodiging ontvangen en hoeft zich ook niet bij de Onder-23 te melden. Tot voor kort was Martínez in principe een vaste waarde in het hoogste jeugdelftal van Argentinië, maar tijdens de meest recente interlandperiode maakte hij geen deel uit van het keurkorps van bondscoach Fernando Batista.

TyC Sports meldde destijds dat Ajax weigerde om Martínez beschikbaar te stellen voor Argentinië Onder-23. Om die reden liet de verdediger annex middenvelder verstek gaan tijdens de dubbele oefeninterland tegen Mexico Onder-23. Feyenoorder Senesi was begin oktober wel van de partij en mag zich nu andermaal melden bij Argentinië Onder-23, dat zich begin 2020 wil plaatsen voor de Olympische Spelen in Tokio.

Bij het 'grote' Argentinië is Messi weer terug, nadat hij maanden geschorst was wegens zijn uitspattingen richting de arbitrage tijdens de Copa América. Ook Nehuén Pérez, door Atlético Madrid verhuurd aan Famalicão, heeft een uitnodiging ontvangen voor de oefeninterlands tegen Brazilië (op vrijdag 15 november in Saudi-Arabië) en Uruguay (op 19 november in Israël).

Meer nieuws

Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
1
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
8
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
6
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties