Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tagliafico spreekt ambitie uit: 'Moet tegen die tijd wel Nederlands spreken'

Laatste update:

"Ik heb een jaar om na te denken of ik hierna nog een seizoen blijf. Ik moest na vorig seizoen ook goed nadenken. Ajax had een goed seizoen. Ik speelde veel en goed, dan komt er vanzelf interesse. Is het dan verstandig om toch nog een jaartje te blijven? Uiteindelijk vond ik van wel. Ik speel veel, de mensen zijn aardig en Ajax speelt goed voetbal", geeft Tagliafico te kennen. Als het aankomt op een volgende stap, heeft hij wel een lichte voorkeur.

"De Engelse en Spaanse competitie spreken me aan, maar eerlijk gezegd ben ik daar nu nog niet mee bezig", stelt de negentienvoudig Argentijns international. Met het aantrekken van Lisandro Martínez heeft Ajax de opvolger van Tagliafico al in huis, al kan de Argentijnse aanwinst ook als centrale verdediger en middenvelder uit de voeten. "Ik denk dat hij liever vanuit het centrum speelt, zodat hij het spel goed kan overzien, terwijl ik als linksback het liefst via de vleugel opkom. Ik zie ons dus niet als concurrenten."

Tagliafico spreekt de ambitie uit om na zijn loopbaan als trainer aan de slag te gaan. "Ajax is een goede plek om als beginnend coach in de keuken te kijken, zoals Christian Poulsen eerder deed", vertelt de verdediger. Hij noemt Ajax een 'voetbaluniversiteit'. "Talenten spelen al vroeg op een volwassen manier en leren op jonge leeftijd met de druk omgaan. Terugkeren bij Ajax als trainer zou mooi zijn, maar dan zal ik tegen die tijd wel Nederlands moeten spreken, haha."

Zie jij Nicolás Tagliafico volgende zomer vertrekken bij Ajax?

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
1
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
33
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
27
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties