Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tagliafico verbaast zich bij Ajax: 'Dat heb ik nog nooit meegemaakt'

Laatste update:

"Het is nu eenmaal zo en de komende wedstrijden moeten ons vooruit gaan helpen", vertelt Tagliafico in een interview met Ajax TV. "We hebben soms de gedachte dat het niet goed gaat, maar we zijn helemaal niet slecht. Het is aan onszelf. Als wij goed gemotiveerd en fel zijn, zoals tegen PSV, hebben we een geweldig team dat van iedereen kan winnen." De linksback ziet echter ook valkuilen. "Maar als wij niet voor de volle honderd procent spelen en wat gas terug nemen dan worden we gewoon een team dat van iedereen kan verliezen."

Erik ten Hag: 'Arbitrale fouten bepalen tot nu toe grotendeels ons seizoen'

Tagliafico heeft geen problemen met het zware programma dat Ajax te wachten staat. "Ik vind dat heerlijk. Ik speel het liefst de rest van mijn leven elke drie dagen een wedstrijd, dan maar één keer in de week." Woensdag wacht een treffen met Vitesse in de TOTO KNVB Beker. "De eerste keer dat ik daar speelde verloor ik, de tweede keer won ik, maar het was altijd een moeilijke rivaal."

De vleugelverdediger kwam afgelopen zondag niet in actie, want het uitduel met FC Utrecht werd afgelast vanwege storm Ciara. "Het is heel gek om een weekend niet te spelen", beaamt Tagliafico. "Dat een wedstrijd een dag van te voren door de weersomstandigheden werd afgelast, heb ik nog nooit meegemaakt. Ik heb rustig aan gedaan, want we maken ons op voor een intensieve week. Ik ging wel nog even boodschappen doen, maar de wind blies me bijna omver."

-
Zie jij Nicolás Tagliafico volgend jaar nog bij Ajax spelen?

Meer nieuws

VZ Kort: Einde seizoen voor Manchester City-doelman Ederson Moraes
77
Juventus ontslaat Massimiliano Allegri; vervanger kan tot medio 2027 tekenen
10
Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
9
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
2
De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
55

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties