Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tahith Chong denkt nog steeds na over transfer en vijfjarig contract'

Laatste update:

Volgens de berichtgeving zijn de gesprekken tussen de clubleiding van Internazionale en het kamp-Chong inmiddels al enkele weken gaande. De twintigjarige jeugdinternational van Oranje heeft een vijfjarig contract voorgeschoteld gekregen met een jaarsalaris van anderhalf miljoen euro, dat automatisch toeneemt in de loop der jaren. Chong heeft zijn jawoord nog niet gegeven, daar hij zou inzetten op een jaarsalaris van minimaal twee miljoen euro dat in de loop der tijd kan groeien tot drie miljoen euro. Verwacht wordt dat beide partijen water bij de wijn zullen doen.

Er is echter ook nog 'enige afstand' tussen de clubleiding en Mohammed Sinouh, de vertegenwoordiger van Chong. Naar verluidt wilde Sinouh aanvankelijk een commissie van zeven miljoen euro opstrijken, maar heeft hij zijn eisen inmiddels laten dalen tot vier à vierenhalf miljoen euro. Algemeen directeur Giuseppe Marotta van Inter vindt dat nog steeds aan de hoge kant en denkt aan een bedrag van 1,5 tot maximaal 1,8 miljoen euro. Zolang de gesprekken lopen, is Sinouh van plan om aanbiedingen uit landen als Frankrijk, Duitsland en Spanje te blijven bestuderen.

In de berichtgeving valt alleen de naam van Sinouh; het is onduidelijk in hoeverre Erkan Alkan, de andere zaakwaarnemer van Chong, betrokken is bij de deal. Het is daarom niet bekend of Inter ook aan hem een commissie zou moeten betalen. Fabrizio Romano, journalist voor Sky Italia, plaatste vorige maand op Twitter een foto van Sinouh in Milaan; Alkan werkte in het verleden bij de Stellar Group samen met Sinouh. In januari schreef Voetbal International dat Alkan een ontmoeting heeft gehad met vertegenwoordigers van Internazionale om over Chong te praten.

Doet Tahith Chong er goed aan om naar Internazionale te gaan?

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties