Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Talent maakt indruk: 'Hij werd niet voor niets naar Feyenoord gehaald'

Laatste update:

"Ik ben erg trots dat ik vandaag de kans heb gekregen om het te laten zien", aldus Kökcü, die werd geboren in Haarlem, maar ook kan kiezen om voor de nationale ploegen van Azerbeidzjan en Turkije. Hij heeft nog geen keuze gemaakt, zegt hij: "Ik speel nu voor Oranje onder 19 jaar, dus daar focus ik me ook op."

In De Telegraaf vertelt Kökcü te hebben genoten op het veld. Met Steven Berghuis heeft hij een 'klik': "En ook met Robin van Persie. Misschien zouden wij wel een mooie driehoek vormen. Berghuis en ik zoeken elkaar veel op. Ja, met links en rechts. Ik ben tweebenig." Als Van Bronckhorst hem later nodig heeft, zal hij er staan, aldus Kökcü.

Tegen FC Emmen kwam Kökcü in Keziah Veendorp een oude bekende tegen, want beiden speelden in de jeugd van FC Groningen. Kökcü was toen nog 'een klein ventje', aldus Veendorp: "Hij werd niet voor niets naar Feyenoord gehaald, het is snel gegaan met die jongen. Ik vond hem nu al volwassen, rustig aan de bal en hij deed makkelijk mee met de rest."

-

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
1
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
4
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
21
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
88

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties