Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Talent met 560.000 volgers op Instagram klopt op de deur bij FC Utrecht

Laatste update:

Kahfi staat in zijn vaderland bekend als een toptalent en heeft bijvoorbeeld 560.000 volgers op Instagram. Dat is ruim vier keer meer dan FC Utrecht zelf. Hoewel de aanvaller commercieel gezien zeer interessant is, staat het sportieve gedeelte bij technisch directeur Jordy Zuidam op de eerste plaats. Aan zijn komst zaten nogal wat haken en ogen, maar uiteindelijk kreeg de club het voor elkaar. "Tot opluchting van vooral Bagus zelf. Hij heeft een duidelijke droom en dat is eigenlijk ook de droom van alle voetballiefhebbers in zijn land: slagen als Indonesiër in Europa", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht dat is gedeeld door @baguskahfiii

"Bagus is een apart geval, in positieve zin. Hij zoekt zelf ook veel sociaal contact, het is geen type dat thuis gaat zitten. Dat past bij zijn karakter, hij wil het zó graag maken. Hij heeft een ongelooflijke drive, dat is echt niet normaal", benadrukt de sportbestuurder van FC Utrecht. "Bagus weet wat hij wil en doet daar alles voor. Daar heb ik veel respect en bewondering voor. Het is fantastisch om te zien dat hij zich hier zo prettig en geaccepteerd voelt en hij nu ook fit genoeg is om minuten te maken."

Zuidam kan nog niet zeggen hoe goed Kahfi nu daadwerkelijk is, nu hij zijn eerste minuten in de Keuken Kampioen Divisie heeft gemaakt. "De komende periode moet uitwijzen hoe hij zich ontwikkelt en of hij echt kan aanhaken bij die ploeg. Dan is het eerste elftal een eventuele volgende stap. Ook dit is weer een boek en we zitten nu in hoofdstuk één. Hij is in ieder geval onderweg." Kahfi heeft bij FC Utrecht nog een contract tot het einde van dit seizoen. Wel heeft de club een optie om de verbintenis met twee jaar te verlengen.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
2
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties