Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Talent Palmer grote uitblinker bij eenvoudige FA Cup-zege van City

Laatste update:

Bij City had Rodolfo Borrell, die de door corona afwezige Josep Guardiola verving, onder anderen een basisplaats ingeruimd voor Nathan Aké en het negentienjarige talent Palmer. De bezoekers gingen gelijk op zoek naar een vroege openingstreffer en waren hier via Silva ook dicht bij. Na een klein kwartier was de voorsprong voor de koploper van de Premier League alsnog een feit. Palmer had een sterke individuele actie in huis en trok de bal vervolgens strak voor, waarna Bernardo Silva eenvoudig kon binnentikken: 0-1. De Portugese aanvaller vergat drie minuten later om zijn tweede treffer van de avond aan te maken, toen Akin Odimayo te kort terugkopte op zijn doelman Lewis Ward. Silva pakte het buitenkansje echter niet uit door wild over te schieten.

Op knullige wijze gooide de thuisploeg niet veel later alsnog zijn eigen glazen in. Middenvelder Louis Reed probeerde tijdens de opbouw op de rand van zijn eigen strafschopgebied een hoogstandje, wat direct werd afgestraft door Gabriel Jesus, die de hoek voor het uitkiezen had op aangeven van Kevin De Bruyne: 0-2. Na rust voerde City de score verder op via Gündogan. De Duitse middenvelder schoot een vrije trap precies langs de muur van Swindon: 0-3. Gabriel Jesus liet vervolgens na om van elf meter de score verder op te voeren.

De wedstrijd was na de derde treffer van City al lang en breed gespeeld, maar toch bracht invaller Jonathan Williams de bezoekers op County Ground in de slotfase in extase door met een lage schuiver Zack Steffen het nakijken te geven: 1-3. Het slotakkoord was desondanks voor Palmer, die op fraaie wijze de bal via de lat en de paal in de lange hoek krulde: 1-4.

-

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
1
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
27
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
16
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties