Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Talenten van Ajax tonen in Youth League met tien man veerkracht tegen Napoli

Laatste update:

Ajax won vorige week op sportpark De Toekomst nog knap met 5-1 van de leeftijdsgenoten van Napoli. Stanis Idumbo Muzambo was de grote man met twee goals en een assist. In Napels moest het Belgische toptalent het doen met een plek op de bank. David Kalokoh startte in zijn plaats als linksbuiten, terwijl smaakmaker Gabriel Misehouy als nummer 10 begon.

De Amsterdammers begonnen matig aan het duel en moesten toezien hoe de thuisploeg na tien minuten vergat op voorsprong te komen. Een voorzet van Lorenzo Russo werd nog net getoucheerd door Hato, waardoor spits Leonardo Rossi er niet in slaagde om de bal in een leeg doel te tikken.

Ajax raakte de grip op de wedstrijd in de eerste helft volledig kwijt. Scheidsrechter Giorgi Kikacheishvili legde de bal op de penaltystip na een lichte overtreding van Rafael Sarfo op Enrico Giannini. Russo stuurde doelman Tom de Graaf vervolgens vanaf elf meter de verkeerde hoek in: 1-0. Ajax wist daar weinig tegenover te brengen, al dacht de ploeg de stand uit het niets weer in evenwicht te brengen. Kalokoh zag zijn inzet echter van de lijn gehaald worden door verdediger Pasquale Pontillo.

De problemen voor Peereboom werden op slag van rust groter, toen Gorter zijn tweede gele kaart kreeg na een overtreding op Alessandro Spavone en de bezoekers met tien man verder moesten. Ajax leek tegen een nipte nederlaag aan te lopen, maar sleepte in de slotfase van de tweede helft met tien man toch nog een punt uit het vuur. Aanvoerder Hato ging een combinatie aan met Jaydon Banel en werkte hierna zelf overtuigend af: 1-1.

{/embed|

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
12
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties