Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Talenten van andere clubs worden nadrukkelijker op de kaart gezet'

Laatste update:

De 23-jarige Vilhena heeft in het verleden de nodige kritiek moeten incasseren. Volgens De Wolf heeft dat deels te maken met 'Rotterdamse nuchterheid': "We praten hier niet snel in superlatieven. Beide beentjes op de grond, volgende week eerst maar eens bevestigen. Waar talenten van andere clubs misschien wel eens wat nadrukkelijker op de kaart worden gezet. Dat klopt wel, ja."

Volgens de oud-verdediger is er waarschijnlijk vooral gekeken naar wat Vilhena 'niet kan' in plaats van wat hij wel beheerst. "We willen in Vilhena misschien graag een type-Zinéine Zidane zien, terwijl hij eerder een soort N'Golo Kanté is", besluit De Wolf, die met Feyenoord in 1993 kampioen werd.

Vilhena komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en maakte in januari 2012 zijn debuut in het eerste elftal. Inmiddels staat de linkspoot na 235 wedstrijden op 35 doelpunten en 23 assists. Zijn contract in De Kuip loopt nog tot de zomer van 2020 door.

Ben jij het met John de Wolf eens?

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
75
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
36
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
20
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
13
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties