Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Talentvolle Ier nu al verzekerd van grootste misser uit zijn loopbaan

Laatste update:

De meest grote kans van de wedstrijd hielp de middenvelder immers om zeep. De doelman van Athlone Town kwam zijn doel uit, waarna Stewart voor een leeg net vrij werd gespeeld. De middenvelder kon van dichtbij eenvoudig binnentikken, maar raakte de bal niet goed en zag het speeltuig naast de verkeerde kant van de paal rollen.

De misser van Stewart, die eerder in de wedstrijd dus nog wel had gescoord, had uiteindelijk geen negatieve gevolgen voor zijn ploeg: St. Patrick's Athletic won met 3-0. De negentienjarige Stewart speelde dit seizoen tot dusver zes competitiewedstrijden voor zijn club.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
6
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
50
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
25
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
9
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties