Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tammy Abraham hakt knoop door en vertrekt bij Chelsea

Laatste update:

Chelsea laat Abraham alleen vertrekken met daarbij een terugkoopclausule. De Londenaren hebben momenteel geen plek voor de Engelse aanvaller, maar voorspellen hem nog altijd een grote toekomst. Mocht Abraham zich stormachtig doorontwikkelen, dan heeft Chelsea de optie om hem terug te halen. Welk bedrag daarbij is afgesproken weten Goal en Di Marzio niet, maar het ligt in elk geval veel hoger dan de veertig miljoen euro die AS Roma nu voor hem moet betalen.

Abraham heeft inmiddels de knoop doorgehakt en kiest voor Roma. De zesvoudig international stond ook in de belangstelling van Arsenal, dat echter veel minder concreet was en eerst spelers moest verkopen. Abraham begon vorig seizoen onder Frank Lampard nog als basisspeler bij Chelsea, maar is onder Thomas Tuchel op een zijspoor beland. Met de aanstaande komst van Lukaku is de kans op speeltijd voor Abraham al helemaal miniem. In totaal staat hij op 82 officiële duels voor Chelsea, waarin hij 30 goals en 12 assists produceerde.

Tiago Pinto, de algemeen directeur van de Romeinen, is er zo in geslaagd om de deal snel af te ronden. Roma wilde snel een vervanger voor Edin Dzeko, die op zijn beurt de opvolger is van Romelu Lukaku bij Internazionale. De Belgische spits vertrok voor 115 miljoen euro naar Chelsea.

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
10
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties