Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tandem Suárez-Messi werpt gelijk vruchten af bij seizoensopener Inter Miami

Laatste update:

In december was het dan eindelijk zover: de hereniging tussen Suárez en Messi. De Uruguayaan tekende voor één seizoen en kwam over van het Braziliaanse Grêmio.

Dat wilde hem afgelopen zomer nog niet laten gaan, toen Inter Miami ook al interesse had. Met nog een halfjarig contract streek de clubleiding echter over het hart.

Daardoor bestaat de enclave ex-Barcelona-spelers bij Inter Miami nu uit Messi, Suárez, Sergio Busquets en Jordi Alba. Alle vier verschenen woensdagnacht op het startformulier tegen Real Salt Lake.

Messi verscheen vlak voor rust in de statistieken: de achtvoudig Ballon d'Or-winnaar stuurde Robert Taylor weg met een fraaie steekpass en zag die met enig fortuin bekroond worden tot doelpunt: 1-0. Suárez had wat langer nodig om in de boeken te komen.

Pas in minuut 83 drukte de voormalig Ajax-spits zijn stempel. Messi zette een aanval op, en in een driehoekje met Suárez belandde de bal uiteindelijk bij Diego Gómez.

De Paraguayaan kon aannemen en gleed de bal al vallende achter doelman Zac MacMath. Vlak daarna kreeg Suárez een publiekswissel.

De ploeg van Gerardo Martino staat zo meteen bovenaan in de MLS. Kleine kanttekening: er is in totaal nog maar één wedstrijd gespeeld.

Vorig seizoen eindigde Inter Miami als veertiende in de Eastern Conference, het oostelijke deel van de MLS. Over het geheel bezien werd de club 27ste; alleen Colorado Rapids en Toronto FC presteerden minder. Zestien van de achttien verliespartijen werden overigens zónder Messi geleden.

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
1
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
13
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties