Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tandenknarsen voor Ten Hag: Ajax lijkt strijd om Jurriën Timber te gaan winnen

Laatste update:

Timber maakt een stormachtige ontwikkeling door, waar Erik ten Hag tot zijn vertrek naar Manchester dichtbije getuige van was. De Tukker wil zijn voormalig oogappel maar wat graag naar Engeland halen, waarbij ook de vraagprijs van (naar verluidt) veertig miljoen euro geen onoverkomelijk struikelblok is. Timber zelf lijkt echter de voorkeur te hebben om in Amsterdam te blijven, waar hij nog vastligt tot medio 2024.

De stopper bereidt zich momenteel met het Nederlands elftal voor op de Nations League-duels met België, Polen en Wales, en in Zeist gaf hij ook zelf al antwoord op vragen over zijn nabije toekomst. "Natuurlijk kan ik me bij Ajax nog verder ontwikkelen", zei Timber tegen De Telegraaf. "Dat weet ik echt honderd procent zeker. Ik heb niet het gevoel dat ik klaar ben bij deze club. Maar bij andere clubs kan ik me ook ontwikkelen", hield hij echter nog wel een slag om de arm.

Toch boden Timbers slotwoorden omtrent de kwestie een hoop perspectief voor zijn huidige club en aanhangers. "Je kan wel naar een grote club gaan. Maar als je daar niet gaat spelen, kan je beter bij Ajax blijven. En Ajax is ook een grote club. We spelen in de Champions League en ik speel daar samen met de beste spelers van Nederland. Dat is ook niet niks." Bij een overstap naar Manchester zou Timber veroordeeld te zijn tot het spelen van Europa League, daar the Red Devils afgelopen seizoen slechts als zesde eindigden in de Premier League.

De gesprekken tussen Ajax en Forza Sports Group (Timbers zaakwaarnemers) over het openbreken én opwaarderen van zijn contract zullen volgens De Telegraaf binnenkort hervatten. De hereniging met broer Quinten zou een troef kunnen zijn voor de landskampioen. Laatstgenoemde speelde tot afgelopen zomer in Amsterdam en maakte in zijn enige seizoen voor FC Utrecht flink indruk, waardoor Ajax zou overwegen hem terug te kopen.

Zie jij Jurriën Timber deze zomer bij Ajax vertrekken?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
16
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
331
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties