Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tannane beschuldigt Álvarez: 'Het was expres. Maar ik ben Tannane, hè'

Laatste update:

Tannane vocht tijdens de wedstrijd een fel duel uit met Álvarez. Laatstgenoemde leek het duel te hebben gewonnen, maar zwaaide vervolgens zijn arm naar achteren. "Ik draaide weg en hij zette een elleboog op mijn hoofd", blikt Tannane terug voor de camera van ESPN. "Iedereen zag het. Ik heb daar ook wat berichtjes over gehad. Hij deed het expres. Hij deed het expres", benadrukt de technicus. "Ik ben Tannane hè. Ik krijg ze altijd tegen, ik ben het gewend. Kijk zelf maar... Ik hoef niets meer te zeggen, iedereen ziet dit ook. Maar ik zeg zoals ik het al zei: ik blijf Tannane, ik loop altijd een beetje achter... "

Verslaggever Christian Willaert constateert dat Tannane rustig bleef en vraagt of dat de manier is waarop hij de scheidsrechters aan zijn kant kan krijgen. "Ik heb aan het begin met hem (Kamphuis, red.) gesproken en zei: 'Ik hoop niet dat het vandaag alleen Ajax wordt'", antwoordt de aanvallende middenvelder. Naast het voorval met Álvarez was Tannane ook niet te spreken over het verdere optreden van Kamphuis en hij wijst daarbij op kleinere overtredingen die volgens Tannane in het voordeel van Ajax uitpakten. "Toen zei ik tegen hem: 'We gaan vandaag niet alleen voor Ajax fluiten, he?' Toen zei hij tegen mij: 'Als het bij jou gebeurt fluit ik ook.'"

"We hadden een goed gesprek, maar ik vond het heel jammer, want ik heb zoveel overtredingen tegen gehad en dan maak ik er eentje en krijg ik gelijk geel." Tannane blikt ook terug op het spelverloop van de wedstrijd. Ajax had het lastig met de Nijmegenaren, maar dankzij een treffer van Mohammed Kudus wonnen de Amsterdammers alsnog. "Ik denk dat we sterk begonnen aan de wedstrijd en niks weggaven", stelt Tannane. "We creëerden ook niet veel, maar we stonden heel goed. Verdedigend vooral. We maakten het Ajax heel lastig. Je weet dat je tegen Ajax elke kleine kans moet benutten." Dat gebeurde niet en dus zag NEC zijn ongeslagen reeks van drie wedstrijden ten einde komen.

Heeft Tannane gelijk, was het een bewuste elleboogstoot van Álvarez? (Zie ook de beelden)

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties