Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tannane dankbaar: 'Jan belde me letterlijk elke dag toen ik thuis zat'

Laatste update:

Tannane houdt zich goed staande bij de Franse recordkampioen en heeft normaliter een basisplaats. Ook scoorde hij al twee keer voor les Verts. Terugdenkend aan veertien maanden geleden, het moment waarop Heracles hem voor drie maanden schorste, komen er wel herinneringen boven bij de flankspeler. De verbanning was in meerdere opzichten goed voor hem, vindt de 22-jarige Tannane.

"Bij Saint-Étienne zeggen ploeggenoten vaak: Vriend, ik snap niet waar dat beeld van moeilijke jongen vandaan komt. Klopt. Ik ben geen moeilijke jongen. Een groot deel van die credits moet ik geven aan Jan Smit en Nico-Jan Hoogma", zegt Tannane. Zij gingen na het opleggen van de schorsing meteen met hem aan de slag, weet hij nog. Ook toenmalig hoofdcoach Jan de Jonge liet Tannane niet vallen.

"Jan belde me letterlijk elke dag toen ik thuis zat. Ous, hoe is het jongen?, vroeg hij dan. "Kan ik wat voor je doen? Iedereen had me afgeschreven, maar zij bleven in mij geloven. Hoogma en Smit hebben me weer op het rechte pad gebracht. Ben ik ze eeuwig dankbaar voor", zegt Tannane in een interview met Voetbal International.

Denk je dat Oussama Tannane een sterspeler wordt bij Saint-Étienne?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties