Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tannane vertrekt na één jaar weer uit Nederland en kiest voor lucratief avontuur

Laatste update:

Tannane beschikte bij NEC nog over contract tot medio 2024. Carlos Aalbers, technisch directeur van de Nijmegenaren, betreurt zijn vertrek. "Oussama heeft gebruik gemaakt van een clausule die was opgenomen in het contract", zegt hij op de clubsite. "Wij respecteren zijn keuze en willen hem bedanken voor het afgelopen seizoen. We hebben allemaal kunnen genieten van zijn creativiteit en acties op het veld. Namens de club willen hem dan ook heel veel succes wensen in Qatar."

Tannane kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van het Turkse Göztepe en groeide onder trainer Rogier Meijer direct uit tot een onbetwiste basisspeler. In het afgelopen seizoen kwam hij namens NEC tot 28 officiële duels, waarin hij twaalf assists en zeven goals noteerde. De nummer 10 van NEC stond vaak in het middelpunt van de belangstelling en dat had soms een negatieve reden. In de afgelopen jaargang was het echter nog veel vaker zo dat Tannane de mensen in het Goffertstadion en ver daarbuiten op de banken kreeg met zijn geniale ingevingen.

De elfvoudig international van Marokko kwam in Nederland eerder uit voor Vitesse, Heracles Almelo en sc Heerenveen. Minder succesvolle buitenlandse avonturen beleefde hij bij het Franse Saint-Etienne en het Spaanse Las Palmas.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties