Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tannane voelt zich miskend na werelddoelpunt: 'Dat wordt nooit gezegd'

Laatste update:

"Of ik me soms tekort gedaan voel? Ja, zeker. Het is altijd mijn verleden wat erbij wordt gehaald, dat vind ik zo jammer", vervolgt Tannane. "Dan denk ik: ik heb me zo verbeterd. Ik ben zo rustig geworden, maar dat wordt nooit gezegd. Er hoeft alleen iets kleins te gebeuren en er wordt weer gezegd: 'Het is weer Tannane van vroeger.' Ik vind het heel jammer dat niet wordt gezien hoe ik ben veranderd, hoe ik ook op het veld ben."

Voor Tannane voelde het bevrijdend zijn schot in de 85ste minuut schitterend in de kruising vloog. "Ik heb de laatste wedstrijden steeds op de paal en lat lopen schieten. Gelukkig dit keer vliegt hij de kruising in. Dat is natuurlijk een heerlijk gevoel. Hij vliegt eerst naar binnen en dan naar buiten, dus ik raak hem een beetje met mijn buitenkant." Tannane had het lastig met de mandekking van VVV. "Het was een zware pot, ook voor mij. Ik heb spelers die overal meerennen waar ik ben, dat is niet leuk voetballen. Als ik naar rechts loop lopen ze mee, als ik naar links loop, lopen ze ook mee. Ik heb ook gezegd tegen onze jongens: 'Ik ga expres naar rechts of links lopen, dan komt er ruimte in het midden, dan kunnen jullie daar gebruik van maken.'"

Tannane leed liefst 28 keer balverlies tegen VVV, maar vindt dat dat bij zijn spel hoort. "Ik wil gewoon mijn creativiteit gebruiken. Ik weet dat ik creatief ben, ik wil jongens één-op-één voor de goal zetten. Dat lukt niet altijd. Ik leg heel veel risico in mijn spel, dat maakt mij juist zo goed. Natuurlijk raak ik veel ballen kwijt, maar het kan zijn dat de laatste twee ballen goed zijn en we met 2-0 winnen." Vitesse staat in de finale tegen de winnaar van het treffen tussen sc Heerenveen en Ajax. Tannane heeft een duidelijke voorkeur voor Ajax. "Natuurlijk. Ik ben een echte Amsterdammer. Ik ben daar opgegroeid. Hoe mooi is om te winnen van je eigen stad? Dat is het mooiste."

Meer nieuws

VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
16
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
12
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties