Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Erik ten Hag krijgt torenhoge cijfers van Engelse media na FA Cup-triomf

Laatste update:

Vooraf werd Manchester City, dat onlangs voor de vierde maal op rij kampioen werd van Engeland, beschouwd als de torenhoge favoriet om de FA Cup te veroveren. Voor het eerste fluitsignaal op Wembley ging het vooral over Ten Hag, die zelf niets kon met de berichtgeving dat hij ook bij winst van het bekertoernooi ontslagen zou worden.

Manchester United speelde een uitstekende eerste helft, waarin het wist te scoren via Alejandro Garnacho en Kobbie Mainoo. Man City kon daar, buiten een ongevaarlijk afstandsshot van Bernardo Silva, voor rust niets tegenover zetten. Na rust creëerde City wel de nodige kansen, maar verder dan de aansluitingstreffer van Jérémy Doku kwam de ploeg van Pep Guardiola niet.

Manchester Evening News beoordeelt het optreden van Ten Hag langs de zijlijn met een 9. "Hij stelde het perfecte team op en United speelde een perfecte eerste helft, wat leidde tot een 2-0 voorsprong. Hij wachtte voorzichtig af voor hij zijn eerste wissels doorvoerde en zijn spelers stelden hem niet teleur."

GOAL beoordeelt het optreden van Ten Hag met een 8. "Hij ging de wedstrijd in met de wetenschap dat hij achter zijn rug om werd ontslagen en vloog uit de startblokken. Hij maakte een dappere beslissing door Casemiro op de bank te houden en kreeg gelijk met het opstellen van Rashford. Zijn spelers speelden voor hem en gaven hem het perfecte afscheid", sorteert GOAL vast vooruit op het mogelijke ontslag van Ten Hag.

Van 90 Minutes krijgt Ten Hag wel weer een 9. "Als dit daadwerkelijk de laatste wedstrijd van Ten Hag voor Manchester United was, is dit de perfecte manier om afscheid te nemen. Zijn tactiek liet Manchester City tandenloos in de final third, terwijl zijn ploeg constant dreigend was via de counter."

Het is voor Ten Hag zijn tweede prijs in dienst bij Manchester United. Vorig seizoen wonnen the Red Devils de Carabao Cup en verloren ze FA Cup-finale van Manchester City. Dit seizoen kende Man United een bijzonder teleurstellend seizoen en eindigde het achtste in de Premier League, nadat de groepsfase van de Champions League al niet overleefd werd. Met de FA Cup-winst heeft Man United zich geplaatst voor de groepsfase van de Europa League volgend seizoen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
144
Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
17
Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
20
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
33
Van Basten en Ten Hag zijn het niet eens over prestatie van Oranje-international
17
Het programma, alle uitslagen en de standen van het EK: winst Oranje en Engeland
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties