Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Taylor negeerde vorig seizoen suggestie van Ten Hag: 'Ik zag het niet zitten'

Laatste update:

"Aan de ene kant is het fijn dat hij (Ten Hag, red.) meedacht met mij, want ik wilde ook spelen", verklaart Taylor in een uitgebreid interview met de NOS. "Maar ik zag het niet zitten. Ik train hier met de beste spelers; daar word je ook beter van. Ik had ook het gevoel dat ik er op de training wel tegenaan zat. En dat ik mijn kans zou pakken als ik 'm zou krijgen. Daarin heb ik op mezelf vertrouwd." Taylor had een basisplaats in het duel om de Johan Cruijff Schaal met PSV (3-5) en de competitiewedstrijden tegen Fortuna Sittard (2-3) en FC Groningen (6-1).

Meer: Driessen onthult: ‘Bij Ajax is Ten Hag nog altijd de absolute droomkandidaat’

De tweebenigheid lijkt Taylor te helpen in de concurrentiestrijd op het middenveld van Ajax. "Dat heb ik geleerd van mijn vader. Hij leerde mij niet echt iets anders. Hij zei: 'Waarom zou je niet met rechts én links schieten. Het kost tijd als je om de bal heen draait.'" De statistieken zijn in ieder geval in het voordeel van de jonge Ajacied. Sinds de start van het seizoen 2021/22 heeft Taylor een passnauwkeurigheid van 88,5 procent, beter dan Klaassen (82,3) en Berghuis (83,3).

Taylor kreeg van Ten Hag en diens opvolger Alfred Schreuder wel te horen dat hij moet werken aan agressiviteit en de omschakeling bij balverlies. "Ik ben wel een speler die omschakelt, maar het heeft te maken met agressiviteit, dat ik direct, boem, omschakel en niet erin blijf hangen als ik zelf een foute bal geef." De verwachting is dat Taylor zondagmiddag opnieuw een basisplaats heeft bij Ajax, dat op bezoek gaat bij Sparta Rotterdam.

Is Kenneth Taylor klaar voor Oranje?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties