Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tchouaméni leert niet van Van Gaal en doet gewaagde uitspraak omtrent Messi

Laatste update:

Griezmann speelde bij Barcelona een korte periode samen met Messi en heeft nog steeds veel respect voor de 35-jarige Argentijn, zo blijkt uit zijn interview met L'Équipe. "Messi is op dit moment de beste speler ter wereld. Elk team met Messi is van een totaal andere orde." Tchouaméni is het daar niet mee eens. "In mijn ogen is Kylian Mbappé de beste speler ter wereld. En zondag zal hij dat bewijzen", aldus de middenvelder van Real Madrid.

Tchouaméni is overigens van mening dat het niet alleen over de twee wereldsterren van Paris Saint-Germain moet gaan in aanloop naar de WK-finale tussen Frankrijk en Argentinië. "Het zijn twee ongelooflijke spelers, maar de wedstrijd wordt gespeeld door 22 spelers. Deze finale is een droom voor mij. Het is ongelooflijk, ook omdat we spelen tegen de geweldige Messi." De 22-jarige controleur laat zich dit toernooi voor het eerst zien op een mondiaal podium. Bij Frankrijk is Tchouaméni dit WK een van de belangrijkste schakels.

Messi bleek na de kwartfinale tegen Oranje (2-2, 3-4 na penalty's) gefrustreerd te zijn over uitspraken van Louis van Gaal, die tijdens de voorbereidende persconferentie op het duel onder meer aangaf dat een elftal zonder bal weinig aan Messi heeft. Na zijn doelpunt, assist en de gewonnen strafschoppenserie liep de sterspeler met een 'babbelgebaar' op Van Gaal af. Vervolgens reageerde hij voor de camera van de FIFA ook gepikeerd. "Van Gaal zegt dat hij goed voetbal speelt, maar hij brengt alleen lange spelers in en slaat het middenveld over."

Wie is er op dit moment de betere speler?

Meer nieuws

Farioli wordt in aanloop naar PSG-thuis gevraagd naar toekomst bij Ajax
0
LaLiga-president Javier Tebas bevestigt komst Kylian Mbappé naar Real Madrid
20
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Arsenal-fans falen hopeloos in poging Manchester City-spelers wakker te houden
9
VZ Kort: UEFA voert rigoureuze regel in om massaal geklaag tegen te gaan
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties