Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Te Kloese belooft: 'Hij gaat die grote transfer hoe dan ook krijgen'

Laatste update:

"Om één minuut voor twaalf besloten ze bij Leipzig om een andere speler te halen", blikt Te Kloese terug. Die Roten Bullen wisten geen akkoord te bereiken met Feyenoord en schakelden door naar Castello Lukeba van Olympique Lyon. "Daar kon ik niets aan doen. Dat was puur een beslissing van de Duitsers. Zuur voor Geertruida, aan de andere kant vind ik het een groot compliment hoe hij zich heeft opgesteld. Echt, hij verdient een dikke 10. Hij zelf en ook de mensen om hem heen."

Te Kloese vertelde maandag bij RTV Rijnmond dat hij hoopt het tot 2025 lopende contract van Geertruida open te breken en te verlengen. "Geertruida is gewoon een fantastische jongen en diep van binnen ben ik heel blij dat hij nog bij ons speelt", aldus de technische man. "Ik kan me ook voorstellen dat hij naar een grotere competitie wilde. Leipzig speelt ook Champions League. Maar als ik zie hoe hij nu traint en speelt, hoe hij met alles omgaat en hoe zijn karakter is, dan denk ik dat hij die grote transfer in de toekomst hoe dan ook gaat krijgen."

Giménez
Ook voor Giménez was er interesse. "Maar er zit een goede kop op bij Santiago en hij heeft een geweldig karakter", zegt Te Kloese. "Kwam er een flinke club, dan zei hij: 'Dit is niet waar ik naar toe wil, ik wil nog helemaal niet weg. Ik wil me eerst bij Feyenoord profileren en me op Europees niveau doorontwikkelen.' Hij zei ook dat hij hier een heel goede trainer heeft. Wat hij bij Feyenoord heeft, geeft hem rust en dat helpt ook om voor de nationale ploeg te blijven spelen. Daarin is hij pas net doorgebroken."

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op Dortmund-Real en win 50.000!
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Royston Drenthe gooide eigen glazen in bij Real Madrid: 'Ik ben linksboetoe'
3
Quilindschy Hartman geniet ondanks blessure serieuze interesse uit Engelse top
10
Borussia Dortmund onder vuur na samenwerking met wapenfabrikant
28
'Ajax, PSV en Lille informeren concreet naar Belg Jayden Onia Seke'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties