Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Te Kloese bevestigt 'miljoenentransfer' Pusic: 'Uitzonderlijke situatie'

Laatste update:

"Bedankt voor je passie op en buiten het veld, Marino", schrijft Feyenoord bij een foto van de Nederlands-Kroatische trainer. In het persbericht van de club komt Pusic ook zelf aan het woord. De voormalig hoofdtrainer van FC Twente zegt Feyenoord dankbaar te zijn voor het meedenken met zijn ambities.

"Ik ben Feyenoord zeer erkentelijk voor het meewerken aan deze stap", aldus Pusic. "Hoewel ik het nog steeds echt enorm naar mijn zin had in Rotterdam is het hoofdtrainerschap van Shakhtar Donetsk voor mij in alle opzichten een unieke kans. Het is dan ook een lastige keuze geweest. Ik dank Feyenoord voor het meedenken in dit proces."

Pusic was als assistent van Slot sinds 2021 in dienst bij Feyenoord. Samen met zijn geliefde collega loodste hij Feyenoord in twee seizoenen naar de finale van de Conference League en zestiende landstitel. "Ik kijk met ontzettend veel trots terug op de afgelopen 2,5 jaar, waarin ik als assistent-trainer een bijdrage heb mogen leveren aan het weer prominent op de kaart zetten van deze schitterende club."

De rek zit er nog volop in bij Feyenoord, zo denkt Pusic. "Ik heb er alle vertrouwen in dat Feyenoord nog verder zal groeien en bloeien en blijf het natuurlijk op de voet volgen. De club zit voor altijd in mijn hart." Pusic is momenteel in Spanje, daar zijn nieuwe werkgever woensdagavond al in actie komt op bezoek bij FC Barcelona voor de Champions League.

Ook directeur Dennis te Kloese komt aan het woord in het persbericht. De succesvolle leidsman houdt dubbele gevoelens over aan het vertrek van Pusic. "Er was sprake van een zeer uitzonderlijke situatie, want je ziet een belangrijke assistent natuurlijk liever niet midden in het seizoen vertrekken. Dat we toch hebben meegewerkt aan zijn overgang is uit respect naar de mens, trainer en persoon Pusic. "

Hoewel Feyenoord geen bedragen noemt, laat Te Kloese wel doorschemeren dat de financiële voorwaarden achter het vertrek van Pusic gunstig waren. "Shakhtar heeft ook richting Feyenoord in alle opzichten laten merken dat ze hem graag willen hebben en we hebben dan ook met hen overeenstemming bereikt over zijn overgang."

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
13
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
3
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
14
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties