Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Te Kloese heeft goed nieuws over Feyenoorders 'die gescout zijn door topclubs'

Laatste update:

Alleen meedoen aan de Champions League is volgens de succestrainer van de Rotterdammers niet voldoende. "Als je alleen maar meedoet om naar de Champions League-muziek te luisteren, voel ik geen trots." De trainer van De Stadionclub is naar eigen zeggen pas trots als de resultaten goed zijn. "Ons doel is om ervan te genieten en onszelf op de best mogelijke manier te profileren, om zo de volgende ronde te behalen."

Meer: Slot countert direct als vermeende uithaal over kunstgras wordt opgerakeld | Gernot Trauner kan niet spelen; Slot voert verder nóg een wijziging door

Ook Feyenoord-directeur Te Kloese spreekt hoopvolle woorden voor Feyenoord-fans. "We zijn in staat om een getalenteerde trainer te behouden en we kunnen van een aantal spelers het contract gaan verlengen. Ook van jongens die gescout worden door Europese topclubs. We zullen voorzichtig zijn met de salarissen en transferuitgaven, maar eerlijk gezegd voelt het alsof we meer kunnen onderhandelen uit kracht."

"We willen het project van de club stabiliseren en voortzetten", zo gaat Te Kloese verder. "We gaan niet tot het uiterste, maar we hebben wel ambitie." Feyenoord kan, wanneer Manchester City de Champions League wint, zich opmaken voor een plek in pot 1 van de Champions League-loting. Dan ontloopt het onder meer Bayern München, Napoli, Paris Saint-Germain, Barcelona en the Citizens.

Meer nieuws

Benfica geeft 3-0 voorsprong weg tegen Internazionale; Salzburg houdt stand
8
Real plaatst zich dankzij heerlijke goals als groepshoofd voor knock-outfase
22
PSV profiteert van monsterzege Arsenal en overwintert in Champions League
51
Kevin Diks weet Harry Kane van het scoren te houden op bezoek in München
21
Eerste goal Ziyech had afgekeurd moeten worden vanwege vrij onbekende regel
21
Scheidsrechter trekt na spectaculaire zege van PSV nóg een rode kaart
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties