Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Te Kloese heeft goed nieuws over Feyenoorders 'die gescout zijn door topclubs'

Laatste update:

Alleen meedoen aan de Champions League is volgens de succestrainer van de Rotterdammers niet voldoende. "Als je alleen maar meedoet om naar de Champions League-muziek te luisteren, voel ik geen trots." De trainer van De Stadionclub is naar eigen zeggen pas trots als de resultaten goed zijn. "Ons doel is om ervan te genieten en onszelf op de best mogelijke manier te profileren, om zo de volgende ronde te behalen."

Meer: Dennis te Kloese blij met vertrek tweetal: ‘Goede zaak dat zij verkocht zijn’ | Kraay tegen Slot: ‘Tegen mij zei hij bloedserieus dat hij kan spelen dinsdag’

Ook Feyenoord-directeur Te Kloese spreekt hoopvolle woorden voor Feyenoord-fans. "We zijn in staat om een getalenteerde trainer te behouden en we kunnen van een aantal spelers het contract gaan verlengen. Ook van jongens die gescout worden door Europese topclubs. We zullen voorzichtig zijn met de salarissen en transferuitgaven, maar eerlijk gezegd voelt het alsof we meer kunnen onderhandelen uit kracht."

"We willen het project van de club stabiliseren en voortzetten", zo gaat Te Kloese verder. "We gaan niet tot het uiterste, maar we hebben wel ambitie." Feyenoord kan, wanneer Manchester City de Champions League wint, zich opmaken voor een plek in pot 1 van de Champions League-loting. Dan ontloopt het onder meer Bayern München, Napoli, Paris Saint-Germain, Barcelona en the Citizens.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steijn grijpt terug na afgang in Enschede
86
Ook logistiek gaat het mis: Ajax-fans moeten tegen Marseille breken met traditie
8
Ajax treft Aubameyang: 'Als je hem vergelijkt met Alexis Sánchez…'
22
'Van Nistelrooij wilde stoppen, maar Hans Kraay jr. riep dat toen een halt toe'
1
Bezweert Ajax de crisis met een overwinning thuis op Feyenoord?
0
Inter Miami-fans verlaten stadion massaal na vroege wissel Lionel Messi
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties