Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Te Vrede brengt in extremis verlossing voor Feyenoord

Laatste update:

Rutten wijzigde zijn basiself ten opzichte van het elftal dat woensdag tegen Besiktas begon op een aantal plekken. Zo was er plek ingeruimd voor aanwinst Bilal Basaçikoglu en Elvis Manu, die Te Vrede verving. Achterin begon Feyenoord met Sven van Beek in het centrum, terwijl Luke Wilkshire zijn plek op rechts innam. Het sorteerder echter weinig effect, want ADO had in de openingsfase het betere van het spel, vooral omdat de thuisploeg continu druk zette. De eerste mogelijkheid was desondanks voor de bezoekers: Lex Immers kopte knap in, maar vond doelman Martin Hansen op zijn pad.

Daarna was het de beurt aan ADO, dat feller bleef. Eerst raakte de thuisploeg uit een hoekschop via Gianni Zuiverloon de lat, waarna Dion Malone aantoonde kruit in zijn pantoffels te hebben. Met een ziedende knal van veertig meter folterde ook hij het aluminium boven de kansloze Erwin Mulder. Feyenoord zette daar weinig tegenover. De gasten kregen dankzij Manu wel een mogelijkheid, maar zijn schot rolde voorlangs en kon ook door de zwak spelende Jean-Paul Boëtius niet worden binnengegleden. Vijf minuten voor rust leek de wedstrijd echter te kantelen: scheidsrechter Danny Makkelie toonde Mitchell Schet na een licht vergrijp zijn tweede gele kaart.

Feyenoord slaagde er echter niet in om de wedstrijd na die zware beslissing naar zijn hand te zetten. ADO hield achterin eenvoudig stand en zette met name op het middenveld een tandje bij, waardoor het duel zo nu en dan op de rand van het toelaatbare balanceerde. Makkelie had dan ook zijn handen vol en riep de hoon van het thuispubliek over zich af door te zwaaien met gele kaarten. Echt gevoetbald werd er in de tussentijd nauwelijks en veel meer dan een verrassende inzet van Kevin Janssen uit een vrije trap viel er dan ook niet te beleven.

Pas in de slotfase werd het weer wat leuker. Het gemankeerde ADO zette alles op alles om een treffer te forceren en zorgde voor dreiging, terwijl Rutten met het inbrengen van Ruud Vormer acht minuten voor tijd inmiddels zijn hele startvoorhoede had vervangen. Het leek allemaal niks uit te halen, tot Te Vrede zich in blessuretijd alsnog liet gelden. De spits ontsnapte aan de aandacht van de ADO-verdedigers en kopte alsnog de zeer late en niet geheel verdiende 0-1 langs de kansloze Hansen. Die klap kwam de thuisploeg in de resterende twee minuten uiteraard niet meer te boven.

-

Meer nieuws

De Telegraaf: Ajax is concreet voor Sandler maar heeft concurrentie van PSV
14
Marcel Brands geeft Slot heel belangrijke tip om te kunnen slagen in Engeland
5
Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
2
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
14
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties