Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Te vroeg weggegaan bij Ajax? Oeh, ik zou het nu eerlijk gezegd anders doen'

Laatste update:

Kluivert vertrok achteraf op een curieus moment uit Amsterdam. Ajax ging in de zomer van 2018 akkoord met een bod van achttien miljoen euro, afkomstig van AS Roma. In het seizoen dat daarop volgde behaalde de ploeg van Erik ten Hag de halve finale van de Champions League. Kluivert beseft dat. "Misschien was ik dat jaar dat het heel goed ging in de Champions League op de bank beland, of juist niet. Misschien was ik juist meegegaan. Dat is moeilijk om te zeggen."

Had Kluivert niet moeten blijven, vraagt presentator Bas van Veenendaal. "Dat is een goede vraag, een hele goede vraag. Ik denk eerlijk gezegd dat ik het nu anders zou hebben gedaan. Maar in het leven maak je nu eenmaal keuzes en daar moet je ook achter staan. Dus daar sta ik ook achter. Ik wil alles geven. Ik weet dat er nog veel meer inzit. Soms kan ik me voor mijn hoofd slaan, maar dat hoort er ook bij, maar we geven nooit op."

Kluivert staat nog altijd onder contract bij Roma, dat hem na een zware blessure achtereenvolgens uitleende aan RB Leipzig, OGC Nice en nu Valencia. In de sinaasappelstad in Spanje presteert Kluivert naar behoren. Toch kreeg de vleugelspits vrijdag te horen dat hij niet in beeld is bij Oranje, want Ronald Koeman gaf hem geen plek in de 37-koppige voorselectie. "Steeds als ik de selectie zie dan kan ik me wel op mijn hoofd slaan, dan denk ik: Justin, kom op man, daar moet je ook gewoon bij zitten", geeft de aanvaller ruiterlijk toe.

Kluivert weet dat hij in het nadeel is ten opzichte van een aantal concurrenten. "Dat is wel met buitenland: je kan leuk spelen, wat ik regelmatig doe, maar als je niet veel assists of goals produceert... Mensen kijken gewoon niet zoveel in Nederland. Nederlands voetbal kijkt iedereen, in het buitenland moet je gewoon presteren."

Zou je Justin Kluivert in de huidige voorselectie van Oranje hebben geplaatst?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties