Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teamgenoot erkent belang van 'geweldige' Van Dijk: 'Fabinho is niet hetzelfde'

Laatste update:

"Het is geweldig om met hem te spelen, net als met de rest van mijn teamgenoten", zegt de Braziliaanse doelman over de Oranje-international, geciteerd door Goal. "Onze ploeg heeft veel spelers met veel kwaliteit, maar Van Dijk is een enorm belangrijke speler voor ons, zeker op de wijze waarop wij spelen. Hij zorgt ervoor dat we goed blijven presteren."

Meer: Van Dijk naar Real Madrid? ‘Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren’

"Hij verdedigt geweldig bij hoge ballen bij de corners en bij andere dode spelmomenten. Hij is echt belangrijk voor ons. Het is fantastisch dat hij er weer bij is. Fabinho speelde goed als centrale verdediger, maar dat is niet hetzelfde. Hij is een geweldige middenvelder en gewoon een goede centrale verdediger. Het is altijd beter om de beste in elke positie te hebben."

Alisson hoopt Robert Lewandowski van het scoren af te houden. "Hij is een geweldige spits. Misschien wel een van de beste spitsen ter wereld. Ik houd van zijn stijl, de manier waarop hij zich over het veld manoeuvreert. We moeten erg gefocust zijn om hem en zijn medespelers in bedwang te houden. Het zal een geweldige wedstrijd worden. Wij zijn er klaar voor", besluit de doelman van Liverpool.

Verwacht jij dat Liverpool de volgende ronde van de Champions League haalt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties