Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teamgenoot Ronaldo noemt groot nadeel van aanwezigheid Portugese ster

Laatste update:

Volgens de voormalig middenvelder van onder meer Bayern München en VfL Wolfsburg heeft het samenspelen met de vijfvoudig Ballon d'Or-winnaar ook zijn voordelen. "We leren elke dag van hem. Hij heeft zoveel technische en fysieke kwaliteiten. Hij is gemaakt voor uitdagingen en slaagt overal waar hij komt. Iedereen is benieuwd wat hij hier zal presteren. Zijn eerste goal is een feit, dus de druk is eraf."

Ondanks dat tegenstanders harder hun best doen tegen Al-Nassr, staat de club van Ronaldo nog steeds bovenaan in de Saudi-Arabische competitie. Afgelopen vrijdag behoedde de Portugees zijn nieuwe club nog voor een verliespartij tegen Al Fateh. Hij schoot in de laatste minuut van de wedstrijd door middel van een strafschop de 2-2 tegen de touwen.

Ronaldo is in Saudi-Arabië bezig aan zijn vijfde buitenlandse avontuur. De spits vertrok op jonge leeftijd naar Manchester United, waar hij in 2021 na succesvolle periodes bij Real Madrid en Juventus terugkeerde. Zijn tweede periode in Engeland werd, onder meer vanwege uitlatingen over de club, geen succes. United besloot zijn contract daarop te ontbinden. In december vorig jaar tekende de Portugees een lucratief contract in het Midden-Oosten.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties