Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teams van de Week hebben spelers van Ajax, AZ en sc Heerenveen gemeen

Laatste update:

Achterin kiezen de twee kranten allebei voor Daley Blind, die met Ajax afrekende met FC Groningen. De centrale verdediger krijgt van De Telegraaf een 7,5 voor zijn optreden tegen de Trots van het Noorden en het Algemeen Dagblad geeft hem hetzelfde cijfer. Teun Koopmeiners krijgt van het AD op zijn beurt een 8, terwijl De Telegraaf hem eveneens heeft meegenomen en hem een 7 geeft. Chidera Ejuke van sc Heerenveen is de derde en laatste speler die in beide ploegen voorkomt en hij krijgt van beide kranten een 7,5.

De Telegraaf kiest verder voor FC Emmen-goalie Dennis Telgenkamp (7,5) op doel. Blind krijgt achterin gezelschap van AZ-back Jonas Svensson (7), Feyenoorder Edgar Ié (7) en ploeggenoot in Amsterdam Nicolás Tagliafico (7). Het middenveld wordt naast Koopmeiners gevormd door Mohamed Ihattaren van PSV (7) en Luciano Slagveer van FC Emmen (7,5). Voorin staan naast Ejuke Sam Larsson van Feyenoord (7,5) en Michael de Leeuw van FC Emmen (8).

PSV'er Jeroen Zoet (7,5) is bij het Team van de Week van het Algemeen Dagblad de doelman. Voor hem staan naast Blind Sherel Floranus van sc Heerenveen (7), Willem Janssen van FC Utrecht (7) en Miquel Nelom van Willem II (7). Op het middenveld krijgt Koopmeiners gezelschap van Oussama Tannane van Vitesse (7) en Feyenoorder Leroy Fer (7,5). AZ'er Calvin Stengs (8) en Luis Sinisterra van Feyenoord (7,5) maken het elftal vol.

Team van de Week van De Telegraaf: Telgenkamp; Svensson, Ié, Blind, Tagliafico; Koopmeiners, Ihattaren, Slagveer; Larsson, De Leeuw, Ejuke

Team van de Week van het Algemeen Dagblad: Zoet; Floranus, Janssen, Blind, Nelom; Tannane, Fer, Koopmeiners; Stengs, Sinisterra, Ejuke.

In welk Team van de Week kun jij je het meest vinden?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
12
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
7
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
161

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties