Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Techniektrainer Ajax kent geen twijfel: 'Feyenoord geeft het niet weg'

Laatste update:

Volgens Witschge staat Feyenoord verdiend bovenaan. De wedstrijd tegen sc Heerenveen (1-2 zege) van twee weken geleden is tekenend: Witschge zag dat Feyenoord 'alles wilde opvreten' voor de overwinning. "Ze gaan echt voor de titel, en dat kon je van Ajax die laatste wedstrijd tegen Excelsior niet zeggen. Al deed Kasper Dolberg die wedstrijd niet mee en dat scheelt wel een slokkie", vertelt de oud-middenvelder.

Als Ajax de druk echt wil opvoeren, moet het Feyenoord van de mat spelen. "Misschien als Ajax ze zondag met 4-0 oprolt dat ze nog zenuwachtig worden. Maar Ajax heeft eerder te veel laten liggen. Ik weet niet waarom", aldus Witschge in Het Parool. Feyenoord won in augustus 2005 voor het laatst in Amsterdam. Sindsdien won Ajax acht van de tien ontmoetingen voor eigen publiek in de Eredivisie.

-
Is de titelstrijd al beslist?

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
1
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
39
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
23
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties