Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Technisch directeur Ted van Leeuwen gaat NEC plotseling verlaten

Laatste update:

"NEC is niet meer te vergelijken met de club van anderhalf jaar geleden", vertelt de vertrekkende Van Leeuwen via de offciële kanalen. "Met de hulp van iedereen is er veel ten goede gekeerd. Niet alleen is de club gepromoveerd, maar de hele organisatie is op Eredivisie-niveau gebracht. Qua faciliteiten en qua denken. Deze resultaten zijn de consequenties van faciliteren. Dat is het fundament van alles. Nieuwe kleedkamers, nieuwe gym, met de tong gelikte velden. Daarmee is er elan in de club gekomen, een nieuw geloof, een positieve dynamiek. Na jaren in de duisternis te hebben doorgebracht, schijnt weer een mooi licht op de club. Iedereen is enthousiast: NEC doet er weer toe."

Volgens Van Leeuwen zijn de gestelde doelen bereikt en ook sneller dan verwacht. "De club is klaar voor de derde fase van het project: bevestigen en uitbouwen. En zo de stap te maken naar een vaste plaats in de subtop van de Nederlandse Eredivisie. Dat is een realistische doelstelling. Het is met veel plezier dat ik terugkijk op dit project. Ik wens iedereen heel veel succes", zo zegt de Apeldoorner.

Van Leeuwen werd in februari 2021 aangesteld bij NEC met als opdracht om de club terug naar de Eredivisie te leiden. Via de play-offs lukte dit niet veel later na zijn aanstelling. Onder zijn bewind werden onder anderen Jasper Cillessen, Philippe Sandler en Oussama Tannane naar Nijmegen gehaald. Op dit moment bezet de club een elfde plek in de Eredivisie met acht punten uit zeven wedstrijden.

Meer nieuws

Slecht nieuws voor Slot: vaste basisspeler Feyenoord ontbreekt tegen Volendam
3
Naar Internazionale vs Bologna? Koop kaarten vanaf 28 euro in de ticketshop!
0
Gakpo open over zijn geloof: 'Ik kreeg van God door wat ik moest doen'
110
Man van 260 duels voor PSV op zoek naar nieuwe uitdaging: 'Ik wil meer spelen'
5
Elftal van de Week: doelman met 120 Eredivisie-duels achter zijn naam opgenomen
2
Slot wil een extra spits: 10 interessante namen voor Feyenoord deze winter!
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties