Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Technische staf Atlético juicht: 'Torres zal geweldig voor ons zijn'

Laatste update:

De dertigjarige Torres zal één dezer dagen onthuld worden als aanwinst van Atlético voor de rest van het seizoen 2014/15. Daarna blijft hij nog een jaar: de club neemt de huurdeal die AC Milan sloot met Chelsea volledig over. "De komst van Fernando is op een haar na gevild. Het duurt niet lang meer, voordat het rond is", zegt Burgós bevestigend tegen AS. "We wachten totdat het echt officieel is."

"Torres zal geweldig voor ons zijn in het tweede deel van dit seizoen", voorspelt Burgós enthousiast. "We zullen het beste uit hem naar boven halen, we weten waar hij vandaan komt." Torres kwam op elfjarige leeftijd binnen bij Atlético en debuteerde in het seizoen 2000/01 in het shirt van de Madrilenen. In de zomer van 2007 vertrok hij naar Liverpool, na 214 wedstrijden en 84 doelpunten in de Primera División.

Wordt Fernando Torres een succes bij Atlético Madrid, denk je?

Meer nieuws

Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
1
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Voormalig Eredivisie-spits en bekerfinalist moet vertrekken bij Chelsea
8
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
22
Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: 'Ik zag dit niet in de Eredivisie'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties