Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Technische staf van Ajax gaat op de schop: Van 't Schip vertrekt niet als enige

Laatste update:

Bij Ajax is men al geruime tijd bezig met de invulling van de trainersstaf voor komend seizoen. Van 't Schip gaat in een andere rol verder binnen de club en draagt het stokje in de zomer over aan zijn opvolger.

Wie de nieuwe hoofdtrainer wordt en waar hij aan moet voldoen is nog niet bekend. Alex Kroes had als belangrijke taak om de opvolger van Van 't Schip aan te stellen, maar de algemeen directeur is dinsdag door de club geschorst.

VI-verslaggever Tim van Duijn weet dinsdagavond te melden dat naast Van 't Schip ook diens assistent Valkanis vertrekt. Het vertrek van de Griek komt niet geheel als een verrassing. Hij kwam op voorspraak van Van 't Schip naar Amsterdam.

De kans bestaat dat ook Maduro na de zomer niet terugkeert bij de A-selectie. De oud-middenvelder kan aan de slag bij Jong Ajax, waar hij als opvolger kan dienen van Dave Vos.

Laatstgenoemde kan op zijn beurt promoveren naar het eerste om de doorstroming van jeugdspelers te bevorderen. Vos wil dolgraag de volgende stap maken in zijn carrière en is bekend met de talenten van Ajax.

Voor een andere assistent, Saïd Bakkati, is de toekomst nog ongewis. Zijn rol wordt de komende periode tegen het licht gehouden. Bakkati werd vorig jaar door Maurice Steijn toegevoegd aan de staf van Ajax.

Meer nieuws

Xavi heeft spijt van zijn besluit en blijft langer bij FC Barcelona
0
Kraay jr. treft Ajax-speler op parkeerplaats en krijgt inside info: 'Klopt dat?'
0
Paris Saint-Germain doet wat het moet doen en kan vandaag nog kampioen worden
0
FC Twente hard op weg naar Champions League-voorrondes na overwinning op Almere
12
Live meepraten in de Eredivisie: Ajax - Excelsior
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Sheffield United
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties