Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Technische storing bij Ajax - Heerenveen: 'Euhhhh, was dit geen handsbal?'

Laatste update:

"Bij aanvang van het duel was er geen signaal beschikbaar naar de monitor langs de rand van het veld. Dat is een cruciale voorwaarde om een wedstrijd met VAR te beginnen", laat de KNVB weten in een statement. "De reglementen schrijven voor dat in het geval van een dergelijk technisch probleem de hele wedstrijd zonder VAR dient te worden afgewerkt."

De VAR was zondag, tijdens de competitiewedstrijd tussen Ajax en Heerenveen, nog onderwerp van een beladen discussie. Arbiter Serdar Gözübüyük werd door de videoscheidsrechter aangespoord om naar beelden te kijken van een botsing tussen Kostas Lamprou en Sam Lammers in het strafschopgebied. Hij kende vervolgens geen penalty toe.

Ajax staat op het moment van schrijven met 2-0 voor tegen Heerenveen. Op sociale media wordt het tweede doelpunt van de Amsterdammers uitgelicht. "Euhhhh, was dit geen handsbal?", vraagt fanaccount FeanOnline zich af. Donny van de Beek leek de bal tegen de hand of arm te krijgen, alvorens raak te schieten vanuit het strafschopgebied.

-
Had de 2-0 van Ajax moeten tellen?

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
7
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
11
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
11
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties