Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tegen Ajax konden we dit seizoen winnen, tegen PSV wonnen we al'

Laatste update:

"Met die ene redding op het schot van Mike Havenaar houdt Jones de boel dicht voor ons", zegt El Ahmadi in gesprek met De Telegraaf. Door het enige doelpunt te maken, ontpopte de middenvelder zich tot matchwinner in Den Haag. "Laten we eerlijk zijn, het was niet zo goed. Er werden veel verkeerde keuzes gemaakt en de wedstrijden hiervoor waren echt een stuk beter."

Toch liep Feyenoord geen averij op in aanloop naar de topper tegen PSV, komende zondag in eigen stadion. El Ahmadi kijkt uit naar het treffen met de regerend landskampioen. "Een kraker, dat is echt een prachtig affiche. Dan krijg je ook een heel andere wedstrijd. We halen ook vertrouwen uit andere partijen tegen de grote clubs. Tegen Ajax konden we dit seizoen winnen, tegen PSV wonnen we al en dus zien we ook kansen thuis tegen PSV. Dan zijn we sowieso altijd wat sterker."

Karim El Ahmadi maakte zijn vijfde doelpunt van dit seizoen, net zoveel als in zijn voorgaande vijf seizoenen in de Eredivisie bij elkaar. #feyenoord #titelkoorts #elahmadi

Een bericht gedeeld door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
Denk jij dat Feyenoord kampioen gaat worden?

Meer nieuws

FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
0
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
19
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
13
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties