Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tegen City kan ik critici laten zien waar ik toe in staat ben'

Laatste update:

"Ajax heeft mij een kans gegeven om mijzelf te bewijzen en daar ben ik erg blij om", vertelt Babel zondag aan diverse Britse media. "De wedstrijden tegen Manchester City zijn een uitstekend moment om aan de critici te laten zien waar Ryan Babel toe in staat is. Ik denk niet dat men in Engeland de beste Ryan Babel heeft gezien. Om als speler optimaal te kunnen presteren moet je een bepaald vertrouwen krijgen, maar ik voelde mij bij Liverpool niet door iedereen gewaardeerd. Trainer Rafa Benitez beloofde mij een bepaalde ontwikkeling, maar al snel brak hij die belofte."

"Het was een totaal andere situatie", betreurt Babel. "Ik denk dat ik nooit meer dan drie wedstrijden op rij heb gespeeld. Maar ik houd van Liverpool, ik heb nog steeds een huis daar. Ik houd van de supporters en heb geweldige herinneringen overgehouden aan mijn tijd als Liverpudlian. Het was een zeer goed leerproces voor mij. Nu ben ik mentaal sterker en weet ik hoe ik moet omgaan met bepaalde situaties en andere mensen. De mensen bij Ajax zien dat ook."

"Ik heb fouten gemaakt. Maar ik ben 25 jaar en het is nog niet te laat om in mijn carrière voor een ommekeer te zorgen. Ik denk dat ik nog steeds niet mijn hoogtepunt heb bereikt en de voetballer kan worden die mensen dachten dat ik zou worden. Ik geloof daar in. De Premier League is de beste competitie ter wereld. Natuurlijk heb je Barcelona en Real, maar Engeland heeft de beste competitie. Ik weet niet hoe mijn loopbaan verder zal vervolgen. Ik ben gelukkig bij Ajax, maar als je een beetje fantasie hebt droom je van alles en nog wat en Liverpool heeft nog steeds een speciale plek in mijn hart."

Ryan Babel speelt in de toekomst voor een Europese topclub

Meer nieuws

Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
3
'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
3
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
11
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
9
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
30
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties