Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tegen dit soort ploegen kunnen wij punten pakken'

Laatste update:

"Maar waar ga ik hier natuurlijk niet vertellen", vertelde de coach volgens De Telegraaf. "We hoeven niet onder stoelen of banken te steken dat we weer in een heel zware poule zitten. Uit pot 1 en 2 hebben we één van de sterkste ploegen getroffen. Dat zit niet mee. Maar aan de andere kant hebben we vorig seizoen bewezen dat we tegen dit soort ploegen goed kunnen voetballen en zelfs punten pakken. Daar hoop ik dit jaar weer op."

De Boer weet echter dat Ajax nog niet goed in vorm is: afgelopen weekend werd er bijvoorbeeld maar met moeite gewonnen van Heracles Almelo, de nog puntloze hekkensluiter van de Eredivisie. De Boer zei dat het inderdaad nog veel beter moet, maar vertelde ook dat hij al veel goede dingen heeft gezien in dit seizoen, waardoor hij zich niet al teveel zorgen maakt.

"We moeten niet naar het negatieve kijken", zei De Boer. "Ik zie veel jonge jongens die tegen hun vorm aan zitten. En bij de jongens die de kar moeten trekken, zit er ook een stijgende lijn in." De oefenmeester kan woensdag beschikken over een vrijwel fitte selectie: twijfelgeval Davy Klaassen zit gewoon bij de groep en Viktor Fischer is de enige speler die geblesseerd in de lappenmand zit.

-
Denk jij dat Ajax kan stunten tegen Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
8
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
35
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties