Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tegen Real Madrid zijn er meer mogelijkheden dan tegen Barcelona'

Laatste update:

"Tegen Real Madrid krijg je meer kansen, omdat je vaker de bal in het bezit hebt. Het spel is meer open", laat de oefenmeester optekenen in AS. "In Camp Nou heb je de bal maximaal twaalf minuten en in die twaalf minuten kun je wat doen. Verder moet je bidden. We gaan proberen om de bal 52 minuten in plaats van twaalf minuten in ons bezit te hebben", zegt de trainer.

Dat Messi niet speelt maakt volgens de trainer niet heel veel uit. "Barcelona heeft een grote hoeveelheid spelers. Als Messi niet speelt maakt dat niet uit, het zijn allemaal internationals. Degene die Messi vervangt is zelf een ster", oordeelt de 61-jarige Clemente, die groot respect kan opbrengen voor collega Josep Guardiola. "Er is geen betere trainer in de wereld. Een fenomeen. Ik ben blij met wat er gebeurd is in de voetballerij."

-

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties