Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tegenstrijdige berichten over 'snelle miljoenendeal' voor Ajax

Laatste update:

Globo Esporte berichtte dinsdagavond dat Ajax een bod bij São Paulo zou hebben uitgebracht op Antony. Ook het Braziliaanse medium wist te melden dat de Braziliaanse club de jonge aanvaller het liefst tot komende zomer binnenboord zou willen houden en dat wordt nu dus onderschreven. Ajax hoopt snel zaken te kunnen doen, mede doordat er de nodige concurrentie bestaat in de strijd om Antony. Eerder werd hij gelinkt aan onder meer Borussia Dortmund, RB Leipzig, OGC Nice en Arsenal.

Hoofd scouting Henk Veldmate en Hans van der Zee waren afgelopen week in Brazilië, waar ze aanwezig waren bij een jeugdtoernooi van São Paulo en Antony zagen spelen. Daar heeft de aanvaller klaarblijkelijk een goede indruk gemaakt. Met het aantrekken van Antony zou Ajax voorsorteren op het vertrek van David Neres, die in januari 2017 tevens werd overgenomen van São Paulo.

Het contract van Antony bij São Paulo loopt nog tot medio 2024, waardoor de Braziliaanse club volgens Voetbal International en het Algemeen Dagblad twintig miljoen vraagt. De Telegraaf schrijft dat hij inderdaad 'veel plusjes' achter zijn naam heeft, maar dat de vraagprijs van dertig miljoen voor 'niet eens alle rechten' daarentegen te gortig is voor Ajax. De aanvaller speelde tot dusver 32 officiële wedstrijden voor São Paulo, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 6 assists.

Zie jij Antony naar Ajax komen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
4
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties