Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tegenvallend Ajax lijdt oefennederlaag op trainingskamp in Marbella

Laatste update:

Maarten Stekelenburg stond vanwege het ontbreken van Remko Pasveer onder de lat in Marbella. Devyne Rensch, Ahmetcan Kaplan, Calvin Bassey en Owen Wijndal completeerden de defensie. Met Kristian Hlynsson, Kian Fitz-Jim en Youri Regeer hadden de Amsterdammers een jong middenveld staan. Voorin moesten Francisco Conceição, Brian Brobbey en Christian Rasmussen voor de doelpunten zorgen.

Vooral Brobbey en Conceição maakten in het eerste bedrijf een gretige indruk. De spits van Ajax kreeg twee goede mogelijkheden, maar beide keren schoot hij over het doel Aynsley Pears. Waar de ploeg van Schreuder voor rust het net niet wist te vinden, lukte dat Blackburn vroeg in de tweede helft wel. Na een vlijmscherpe steekbal van achteruit werd Fitz-Jim eruit gelopen door Blackburn-spits Dolan, die Stekelenburg vervolgens op koelbloedige wijze het nakijken gaf: met een subtiel lobje werkte hij de bal over de sluitpost van de Amsterdammers heen.

Brobbey en Kaplan waren in de rust al in de kleedkamer achtergebleven voor Lorenzo Lucca en Olivier Aertssen. Schreuder besloot twintig minuten voor tijd om zeven Jong Ajax-spelers speeltijd te geven. Jorrel Hato ging echter al snel in de fout, waardoor Dolan zijn tweede treffer van de dag kon aantekenen: 0-2. Verder dan speldenprikjes van Lucca en Ar'Jany Martha kwam Ajax in het restant van het duel niet.

Opstelling Ajax: Stekelenburg (De Graaff 69'); Rensch (Misehouy 69'), Kaplan (Aertssen 46'), Bassey (Vos 69'), Wijndal; Regeer (Hato 69'), Fitz-Jim, Hlynsson (Gooijer 69'); Conceiçao, Rasmussen (Martha 69'); Brobbey (Lucca 46').

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties