Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Tegenvallende Promes kan na halfjaar eieren voor zijn geld kiezen'

Laatste update:

Afgelopen zomer maakte Promes voor een bedrag van twintig miljoen euro de oversteek van Moskou naar Sevilla. De international van het Nederlands elftal was de voorbije jaren de sterspeler van Spartak, maar in Zuid-Spanje heeft hij zijn stempel nog niet weten te drukken. Na 24 officiële duels staat de teller nog altijd maar op een schamel doelpunt, in de Europa League-wedstrijd tegen Akhisarspor (6-0).

Bovendien werd Promes deze week beboet voor het rijden onder invloed: de ex-speler van onder meer FC Twente werd in de avond van 18 december in de buurt van Marbella aan een alcoholcontrole onderworpen en bleek toen met een alcoholpromillage van 0,6 de limiet van 0,25 te hebben overschreden. Het werd niet bekend hoeveel hij moet betalen, maar duidelijk is wel dat het Promes nog niet voor de wind gaat in Spanje.

Woensdag schreef Marca al dat trainer Pablo Machín op zoek is naar aanvallende impulsen, mede omdat Promes nog niet heeft gebracht wat werd gehoopt. Sevilla zou de ontwikkelingen rondom Munir El Haddadi nauwlettend in de gaten houden; de buitenspeler beschikt bij Barcelona over een aflopend contract en daarom is een winterse transfer denkbaar. Naar verluidt heeft de huidige nummer drie van LaLiga concurrentie van stadsgenoot Real Betis.

Doet Quincy Promes er goed aan terug te keren naar Spartak Moskou?

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
27
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
4
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
73
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties