Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Telegraaf: slechts 8 procent wil Memphis Depay tegen Oostenrijk; andere grote favoriet

Laatste update:

De Telegraaf heeft zijn lezers gevraagd of Memphis in de laatste groepswedstrijd opnieuw in de spits moet beginnen. Van de 37.826 stemmen vindt slechts 8 procent dat Koeman de dertigjarige Oranje-international opnieuw het vertrouwen moet geven.

11 procent opteert voor Cody Gakpo in de spits. De aanvaller van Liverpool speelde de eerste twee wedstrijden op het EK als linksbuiten. Wout Weghorst kan rekenen op iets meer stemmen (19 procent) nadat hij in het eerste groepsduel met Polen (1-2 winst) goud waard was door als invaller de winnende te maken.

Joshua Zirkzee krijgt liefst een kwart van alle stemmen. De spits van Bologna werd uiteindelijk alsnog bij de selectie van het Nederlands elftal gehaald als vervanger van Teun Koopmeiners.

Koeman liet Zirkzee in eerste instantie afvallen voor het EK, omdat hij niet fit genoeg zou zijn. 25 procent hoopt dat Zirkzee tegen Oostenrijk een kans in de basis krijgt.

Brian Brobbey geniet met liefst 35 procent van de stemmen echter het meeste vertrouwen van het Oranje-publiek. De spits van Ajax kampte tijdens het begin van het EK nog met een lichte hamstringkwetsuur.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Wie zie jij graag in de spits tegen Oostenrijk?

Meer nieuws

Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
0
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
7
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
16
Engeland voegt zich na sensationele ontsnapping tegen Slowakije bij laatste acht
89
Live meepraten op het EK: Spanje - Georgië
42
Grootste sterktes Roemenië aangestipt: 'Daarmee kunnen ze Oranje pijn doen'
32

Meer sportnieuws

Reacties