Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Teleurgestelde Bosz: 'Dat heeft de Ajax-directie mij nog niet laten weten'

Laatste update:

"Vanaf de eerste minuut waren we slordig in balbezit. We durfden niet met lef te voetballen. En dat was nodig om hier een goed resultaat te halen. De druk stond er natuurlijk op bij deze wedstrijd, al hebben we jongens die al het een en ander hebben meegemaakt", zo stelt Bosz, die slechts drie van zijn eerste elf duels heeft gewonnen.

"Het was na afloop stil in de kleedkamer. Ik heb op dat moment bewust weinig gezegd. Iedereen weet dat we het slecht gedaan hebben en dat we een gigantische kans hebben laten liggen. We waren gewoon niet goed genoeg. Over twee duels was Rostov beter. En als we zo spelen als vandaag dan hebben we ook helemaal niks te zoeken in de Champions League", zo verzucht Bosz.

In de competitie heeft Ajax na drie duels al vijf verliespunten opgelopen en de Champions League-droom is ook al over. "Het moet beter. Ook voetballend. Daar gaan we heel erg hard aan werken. Vooraf wist ik al dat ik niet voor een makkelijke klus werd ingehuurd. Dat blijkt nu ook. Maar daar loop ik niet voor weg."

Jasper Cillessen vertelde na afloop in de kleedkamer dat hij vanavond nog naar Barcelona vliegt, om zijn vertrek naar de gelijknamige club af te ronden. Bosz wilde de komst van Tim Krul nog niet bevestigen. "Daar weet ik nu nog niets van, dat heeft de directie nog niet aan mij laten weten."

-
Denk jij dat Ajax dit seizoen kampioen gaat worden?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
8
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties